Des del CB Grup Barna creiem que un dels valors que ha caracteritzat sempre la nostra entitat és el treball de pedrera i la formació dels nens i nenes fins a convertir-se en bons jugadors i jugadores però, sobretot, en grans persones. Des de la seva fundació el Club és pioner en aquest aspecte, i volem mantenir aquesta senyal d’identitat ja que ens agrada pensar que podem aportar el nostre granet de sorra a la formació esportiva dels infants.

A més, tenim ben clar que ens agradaria molt que els nostres equips de competició estiguéssin formats amb el màxim nombre possible de jugadors i jugadores de la nostra base, i això comença tot just a l’Escola de Bàsquet. Així doncs, amb aquest objectiu en ment, treballem de valent per assegurar que els nens i nenes creixin en la cultura de l’esport de la cistella al C.B. Grup Barna i, amb ells, créixer nosaltres també.

  • Si el vostre fill o filla té 4 anys o més, no dubteu en acostar-vos a la Nau i preguntar! Els entrenaments son dimecres de 17:30 a 18:40 a l’Escola Casas i els dissabtes de 09:00 a 10:30 a la Nau. També podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic: cbgrupbarna@gmail.com

Les activitats principals de la nostra Escola són:

    • Dos entrenaments setmanals amb material adaptat.
    • Jocs d’aprenentatge.
    • Tornejos i diades eventuals.
    • Trobades amb altres escoles de bàsquet.

Us hi esperem amb moltes ganes!

Cartell escola de bàsquet CB Grup Barna 2023-24