El CAMPUS de bàsquet GRUP BARNA d’estiu neix amb la intenció de poder donar continuïtat al treball tècnic-tàctic proposat durant la temporada sense sortir de Barcelona, en un marc més lúdic i distés, de manera que els nostres jugadors/es puguin seguir aprenent i consolidant continguts, a la vegada que gaudeixen de l’estiu i es relacionen amb altres companys del club.

El CAMPUS GRUP BARNA segueix la filosofia del club, oferint entrenaments en petits grups (màxim 6 jugadors per entrenador/a) vertebrats per tres eixos fonamentals: QUALITAT, QUANTITAT i DIVERSIÓ.

Com no podria ser d’altra manera, el BÀSQUET és el focus principal del campus, però creiem fermament en l’educació integral dels nostres jugadors, així que hem dissenyat activitats que ens permeten treballar per assolir la seva satisfactorietat en tots els àmbits que conformen la unitat de la persona. No només ens centrem en “l’aprendre a fer” sinó que volem potenciar les seves capacitats en “l’aprendre a conèixer” i “l’aprendre a ser”.

 

Informació i vídeos d’edicions anteriors:

TRÍPTIC INFORMATIU CAMPUS 2018

 

VIDEO TERCER TORN 2017:

VIDEO SEGON TORN 2017:

VIDEO PRIMER TORN 2017: