L’escola de bàsquet és una iniciació pre-esportiva orientada al bàsquet i enfocada a nens i nenes a partir dels 5 anys.

El C.B. GRUP BARNA és pioner en aquesta experiència des de la seva fundació i no cap dubte que el manteniment de la nostra Escola de bàsquet ens genera una il·lusió que es transmet a la resta d’equips i a tota l’estructura del Club.

Sempre hem tingut clar que els més petits són la sàvia nova, el present i el futur del nostre Club. És aquest l’èxit més important de la nostra tasca de formació dels futurs valors del bàsquet.

La culminació de la nostra il·lusió amb l’Escola, un cop finalitzada l’etapa de formació, no és altra que puguin representar en el futur al nostre Club en les seves categories màximes.

Uns arribaran a aquest objectiu i altres no, però tots aquells nens i nenes que en algun moment abandonen nostre Club, només esperem que ens recordin de grat i afecte i que segueixin mantenint la mateixa il·lusió pel bàsquet que els hem intentat inculcar en aquesta etapa tan important de la formació, tant en l’aspecte esportiu com humà.

Animem des d’aquí a tots aquells nens i nenes que ho desitgin a apuntar-se a la nostra Escola de bàsquet. Seran rebuts amb els braços oberts pels nostres monitors.
Les activitats principals de la nostra Escola són:

  • Dos entrenaments setmanals amb material adaptat.
  • Jocs d’aprenentatge.
  • Tornejos i diades eventuals.
  • Trobades amb altres escoles de bàsquet.