El CAMPUS de bàsquet GRUP BARNA d’estiu neix amb la intenció de poder donar continuïtat al treball tècnic-tàctic proposat durant la temporada sense sortir de Barcelona, en un marc més lúdic i distés, de manera que els nostres jugadors puguin seguir aprenent i consolidant continguts, a la vegada que gaudeixen de l’estiu i es relacionen amb altres companys del club.

El CAMPUS GRUP BARNA segueix la filosofia del club, oferint entrenaments en petit grup (màxim 6 jugadors per entrenador) vertebrats per tres eixos fonamentals: QUALITAT, QUANTITAT i DIVERSIÓ.

Com no podria ser d’altra manera, el BÀSQUET serà el focus principal del campus, però creiem fermament en l’educació integral dels nostres jugadors, així que hem dissenyat activitats que ens permetran treballar per assolir la seva satisfactorietat en tots els àmbits que conformen la unitat de la persona. No només ens centrem en “l’aprendre a fer” sinó que volem potenciar les seves capacitats en “l’aprendre a conèixer” i “l’aprendre a ser”.

El CAMPUS BARNA estarà dirigit i coordinat per l’Álvaro Salinas (Director Esportiu) i el Carles Boada (coordinador cistella petita) i comptarà amb la presència d’entrenadors de la casa.

PDF: Dossier del Campus, més informació.